Team

Emma - Elien - Marlies - Jelena - Luna
 

Hallo allemaal! Wij zijn Emma, Elien, Marlies, Jelena en Luna. Wij zijn het team van Kei-Jong VZW. Op elke cursus van Kei-Jong gaat er iemand van ons mee. We kijken er alvast naar uit om jou te zien op cursus! Tot snel!

Meer informatie over aanspreekpunt integriteit, in verband met grensoverschreidend gedrag, vind je onder onze foto.

Team Kei-Jong

API - aanspreekpunt - integriteit

Een API, wat is da?

API is een afkorting voor Aanspreekpunt Integriteit. Het is een persoon bij KEI-JONG die je kan aanspreken.

Het kan gebeuren dat je iets meemaakt wat je niet fijn vindt. Je vindt dat iemand over jouw grenzen gaat. Dat noemen we grensoverschrijdend gedrag.

Dat kan op een fysieke manier zijn (agressie). Het kan ook op psychologisch vlak zijn (uitlachen, pesten, stalken...) Het kan op seksueel gebied zijn (opmerkingen of aanrakingen die je niet leuk vindt,..).

Het is allemaal gedrag dat niet zou mogen gebeuren op een cursus van KEI-JONG. Daarom vinden we het belangrijk dat je hierover met iemand kan praten. Als je iets ziet of hoort dat bij iemand anders is gebeurd, kan je ook bij de API terecht.

Wat doet een API?

In de eerste plaats zal de API naar je luisteren. De API gaat daarna samen met jou bekijken wat de beste oplossing is.

De API heeft discretieplicht. Het wil zeggen dat wat je vertelt zoveel mogelijk vertrouwelijk blijft. Soms kan de API niet anders dan toch extra hulp in te schakelen. Dit zal altijd eerst met jou besproken worden.

Wie kan er bij de API terecht?

Iedereen! Of je nu deelnemer, ouder, of ondersteuner bent.

Contactgegevens API

Binnen KEI-JONG vzw wordt deze functie opgenomen door Elien Martens. Je kan haar bereiken via het mailadres api@kei-jong.be. Een melding wordt steeds vertrouwelijk behandeld. Of je telefoneert naar 03/366.41.11 en vraagt naar Elien.